Home

FAQ

Afspraak

Tarieven


Sommige drummers komen hier kort enkele losse lessen volgen in aanloop naar een concert, terwijl andere drummers gedurende jaren uitgebreid het drumstel komen leren bespelen, met of zonder extra theoretische verdieping.

Je zal veel plezier beleven aan je drumlessen! Jouw lesmoment wordt misschien wel het hoogtepunt van je week.

De nadruk ligt op helder inzicht van de drummerstaal, belang van juiste drumtechniek en rudiments, creativiteit, ...

Notenleer voor drummers is relatief eenvoudig te leren kan optioneel worden geïntegreerd in het lestraject zelf.

De inhoud van je drumles wordt bepaald door je eigen interesse, dat kan gaan van het leren van een eenvoudig groove, tot inzicht verwerven in een meer creatieve benadering: hoe verzin ik een fill, hoe improviseer ik, welke ritmische ideeën zijn er op drums gangbaar per stijl, odd meter verdieping en meer.

Werken aan het cognitieve in coördinatie met het lichamelijk motorische geeft meestal een zeer grote voldoening, waardoor de drumles meestal leidt tot een ontspannen en deugddoende beleving. Je drumles wordt misschien wel het hoogtepunt van je week.


Er zijn geen examens en geen puntensystemen verbonden aan je drumlessen, we leren in een veilige context van vertrouwen en evenwaardigheid. Indien gewenst kan je toewerken naar een getuigschrift drummen van Mrs. Parker School.

De planning van je drumlessen kan flexibel verlopen, waardoor je de vrijheid hebt om op je eigen tempo te leren drummen.

Je kan de drumles volgen via een losse les of een flexibel te plannen 10-lessenreeks. En wie graag drumles volgt op een vast wekelijks moment kan zich inschrijven voor een vast traject van 9 maanden. Sommige drummers die gevorderd zijn doen veel aan zelfstudie, dan is een les van 45 minuten voor hen soms te kort. Deze drummers hebben ook de optie zich in te schrijven voor de reeks van 10 lessen 'advanced', 60 minuten per les.

Je kan op elk moment beginnen met je drumles of een (gratis) intakegesprek door je startdatum te kiezen in de 24/24 beschikbare online agenda.


Tarieven drumles


> Ook kan drumles de basis vormen voor het individueel Traject Hoogbegaafd. Lees daarover alles op de pagina over hoogbegaafdheid.Drumles

In je privéles of duoles drummen werk je aan je eigen muzikale doelen.

Dit vanaf de leeftijd vanaf 10 jaar tot volwassen. Heb je een kind dat jonger is dan 10 jaar dat graag wil drummen, dan is dit bespreekbaar (je maakt dan een afspraak voor een gratis intakegesprek).

Je bent welkom op elk niveau: om te beginnen drummen, evenzeer als voor de drummer of drumster die na jarenlange bandervaring op zoek is naar nieuwe variaties en ritmische ideeën.

Je volgt je les bij Bette Cryns, master in Music, bedreven in allerlei maatsoorten en expert in het lesgeven voor persoonlijke trajecten. De drumles gaat door in de gezellige Mrs. Parker School in het centrum van Antwerpen.

google69b4a616f89ec297.html