Afspraak

Home

FAQ

Tarieven

Gitaarles

In een privéles of duoles gitaar werken we aan je eigen muzikale doelen.

Voor absolute beginner tot professionele gitarist vanaf 10 jaar tot volwassen. Kinderen jonger dan 10 die gitaarles willen volgen zijn welkom in de les ukelele.

De gitaarlessen zijn positief en efficient, de begeleiding is pedagogisch verfijnd en gespecialiseerd.

Je bent vrij om te kiezen voor een elektrische gitaar, folkgitaar, klassieke gitaar, semi-akoestische gitaar. Heb je raad nodig bij het maken van je keuze, dan bespreken we dit graag.

Je volgt je les bij Bette Cryns, master in Music en expert in het lesgeven voor persoonlijke trajecten. De nadruk ligt op helder inzicht, juiste gitaartechniek en vingerbuiging, creativiteit, positieve attitude en mogelijkheid tot theoretische uitdieping van gitaar-akkoorden enz. De gitaarles gaat door in de gezellige Mrs. Parker School in het centrum van Antwerpen.

Je zal veel plezier beleven aan je gitaarlessen! Jouw lesmoment wordt misschien wel het hoogtepunt van je week.

Een volledig persoonlijk traject: voor een beginners-opleiding gitaar of voor vingervlugheid bij gitaarsolo's, om te focussen op een professionele gitaarspecialisatie, een spoedcursus gitaar basics, jou voorbereiding op je toelatingsproef gitaar aan het Conservatorium of een specifieke vraag over een onderwerp dat je mateloos fascineert. De meest gestelde vraag is: 'Hoe kan ik mijn niveau overstijgen sinds ik via zelfstudie niet meer verder kom?'.

Er zijn geen examens en geen puntensystemen verbonden aan je gitaarlessen, we leren in een veilige context van vertrouwen en evenenwaardigheid. Indien gewenst kan je toegewerken naar een getuigschrift gitaar van Mrs. Parker School.

Onderwerpen die in je gitaarles aan bod kunnen komen:

- akkoorden over de hele hals

- songs uit verschillende stijlen

- begeleiden van zang

- positie van noten op de gitaarhals, inzicht in hele- en halve tonen

- strumming patronen down & up, met uitbreiding van rusten

- tokkel-patronen in een muzikale toepassing

- soleren / improviseren

- Alternating Thumb

- blue notes, bending, hammer on, pull off, slide

- inzicht complexere akkoorden zoals D7sus4, Gm7b5, ...


De planning van je gitaarlessen kan flexibel verlopen, waardoor je de vrijheid hebt om op je eigen tempo te leren.

Je kan gitaarles volgen via een losse les of een flexibel te plannen 10-lessenreeks, wie graag gitaarles volgt op een vast wekelijks moment kan zich inschrijven voor een vast traject van 9 maanden. Sommige gitaristen die gevorderd zijn doen veel aan zelfstudie, dan is een les van 45 minuten voor hen soms te kort. Zij hebben ook de optie zich in te schrijven voor de reeks van 10 lessen 'advanced', 60 minuten per les.

Je kan op elk moment beginnen met je gitaarles of een (gratis) intakegesprek door je startdatum te kiezen in de 24/24 beschikbare online agenda.


Tarieven gitaarles


> Ook kan gitaarles de basis vormen voor het individueel Traject Hoogbegaafd. Lees daarover alles op de pagina over hoogbegaafdheid.


> Gitaar huren

google69b4a616f89ec297.html