Home

FAQ

Afspraak

Tarieven

Je inschrijving voor lessen in Mrs. Parker School is eenvoudig en flexibel.

Je kan hier starten met je lessen op elk moment van het jaar.  

Wil je les volgen, dan kan je meteen in de Afspraak agenda terecht.

De online afspraak-agenda is 24/24 up to date, je kan vanaf de pagina 'Afspraak' rechtstreeks aanmelden voor lessenreeksen, je eigen lesdatum reserveren en annuleren of een gratis intakegesprek vastleggen. Je vult hiervoor éénmalig je gegevens in die je koppelt aan je e-mailadres.

Denk eraan om bij inschrijving voor iemand anders (je kind, je geliefde) de naam en gegevens in te vullen van de persoon die effectief de les komt volgen. Maar als hier toch een vergissing in sluipt, dan is het geen probleem en passen we dit nadien graag aan.

Wil je inschrijven voor een cursus van meerdere lessen, dan kies je in de online agenda meteen de startdatum. Bijvoorbeeld, Marc wil starten met de flexibele individuele reeks van 10 gitaarlessen in de maand februari en kiest in de online agenda 10 februari 16u30. Dit is dan de startdatum van de eerste uit de lessenreeks.


BETALING

> Voor een cursus van meerdere lessen ontvang je na jouw online reservering op de Afspraak pagina een e-mail met daarin ons betaalverzoek van voorafbetaling via bankoverschrijving.

> Een losse les betaal je gewoon ter plaatse bij het einde van je les met Payconiq, contant geld of met een betaalkaart.


Heb je behoefte aan een voorafgaand gesprekje, de gezellige lesruimte te bezoeken of vooraf kennis te maken? Het intakegesprek is hiervoor dan het ideale moment (een intakegesprek is niet verplicht).


De helft van de leerlingen in Mrs. Parker School zijn volwassenen, de andere helft zijn kinderen en jongeren. De jongste leerling begon op vier aan het traject Hoogbegaafd, de oudste op vijfentachtig aan privéles muziek. Neem bij twijfel over leeftijd gerust contact op!


Maak nu je afspraak (inschrijving).

Inschrijving

google69b4a616f89ec297.html