Home

FAQ

Afspraak

Tarieven

Zoek jij ook naar lessen om alles te weten over bijvoorbeeld noten lezen, akkoorden theorie, ritme-leer, muzieknotatie? Of is je interesse specifiek zoals bijvoorbeeld vreemde maatsoorten? Je zocht een privéleraar in Antwerpen en wil de praktische voordelen van een gestroomlijnde professionele werking met pedagogische specialisatie?

Wees welkom in je op maat uitgewerkte individuele cursus!


Het voordeel van deze lessen is dat we bouwen op het begrijpen van elk deel. Zo ken je werkelijk de taal van deze muziektheorie en kom je tot een inzicht dat veel verder rijkt dan het leren van trukjes en ezelsbruggetjes. Door het begrijpen zal je des te meer gefascineerd geraken door de taal van muziek. Tot je tenslotte de muziektaal op zo'n manier kent dat je het nooit meer verleert.


Zoek je een compacte cursus dan is de flexibele reeks van 10 lessen ideaal. Wil je grondiger verdiepen, dan is de reeks van 9 maanden met 30 individuele lessen perfect.


Je bent vrij om deze lessen wel of niet te combineren met instrumentles.Praktisch Inschrijven via de pagina Afspraak voor een reeks van 10 of 30 lessen.Waarom   Om de taal van notenleer of muziektheorie eigen te maken door het grondig te begrijpen.


Voor wie   Voor elke leeftijd en elk niveau (maatwerk)


Intakegesprek gratis

Tarieven notenleer lesTheorie - notenleer

google69b4a616f89ec297.html