Shop

Verhuur

Afspraak

Home
Mrs. Parker School is gespecialiseerd in het begeleiden van een persoonlijk traject voor elke student, op basis van interesses en ambities.  

De lessen zijn leuk en ontspannen maar de begeleiding is pedagogisch verfijnd.

Ik geef er privélessen, maar je kan ook kiezen voor duolessen of een beperkt aantal groepslessen. Een duoles kan ook in de vorm van samenspel, bv. elektrische gitaar + drums.

De focus ligt bij het aanleren van een goede basistechniek en inzicht in de bredere muzikale context. Mijn doel is om de technische kennis zo begrijpelijk en compact mogelijk uit te leggen, zodat je later zelfstandig nieuwe stukken kan bijleren.

Sinds 2006 kwamen mensen van heinde en ver over de vloer: metalgitaristen voor vingervlugheid, cliniclowns, professionele muzikanten om te focussen op theorie, acteurs om een lied uit een voorstelling te verfijnen, een priester om religieuze liederen te begeleiden, kinderen en volwassenen om een instrumentopleiding te volgen die aansluit bij hun muzikale interesse, een spoedcursus notenleer of voorbereiding op toelatingsproeven aan het Conservatorium, ...

Er zijn geen examens of puntensystemen bij Mrs. Parker School. Toch is het nuttig om de geziene les in te oefenen tegen de eerstvolgende lesafspraak.

Ik hou ook rekening met bv. autisme, hoogbegaafdheid, leermoeilijkheden, rugproblemen,...

Je kan ook Gitaren, Drumstellen en Ukelele's Kopen of Huren.Bette Cryns

Mrs. Parker School & Shop

Tot binnerkort!

Coronavirus - Mrs. Parker Shop momenteel enkel op afspraak...