Shop

Verhuur

Afspraak

Home

In de privé- of duoles wordt gewerkt aan je eigen muzikale doelstellingen.

Voor absolute beginner tot professionele muzikant, vanaf 10 jaar tot volwassen. De lessen zijn positief en efficient, de begeleiding is pedagogisch verfijnd en gespecialiseerd.

Je volgt je les bij Bette Cryns, master in Music en expert in het lesgeven voor persoonlijke trajecten. De nadruk ligt op helder inzicht, juiste techniek en vingerbuiging, creativiteit, positieve attitude en mogelijkheid tot theoretische uitdieping.

Een volledig persoonlijk traject: voor een beginners-opleiding of voor vingervlugheid, om te focussen op een professionele specialisatie, een spoedcursus of voorbereiding op toelatingsproeven aan het Conservatorium, of een specifieke vraag over een onderwerp dat je fascineert. De meest gestelde vraag is: 'Hoe kan ik mijn niveau overstijgen sinds ik via zelfstudie niet meer verder kom?'.

Er zijn geen examens en geen puntensystemen, hier wordt geleerd in een veilige context van vertrouwen en evnenwaardigheid. Indien gewenst kan worden toegewerkt naar een guituigschrift van Mrs. Parker School.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

- akkoordgrepen

- akkoordenleer over de hele hals

- songs uit verschillende stijlen

- begeleiden van zang

- positie van noten op de gitaarhals, inzicht in hele- en halve tonen

- strumming patronen down & up, met uitbreiding van rusten

- tokkel-patronen in een muzikale toepassing

- soleren / improviseren

- Alternating Thumb

- blue notes, bending, hammer on, pull off, slide

- inzicht complexere akkoorden zoals D7sus4, Gm7b5, ...

- studiemethode versus speelplezier, ontwarren van muzikale parameters


De planning van je lessen kan hier flexibel verlopen, waardoor je de vrijheid hebt om op eigen tempo te leren.

Je kan gitaarles volgen via een losse les of een flexibel te plannen 10-lessenreeks, of bij voorkeur voor een vast wekelijks moment kan je inschrijven voor een vast traject van 9 maanden. Sommige gitaristen die gevorderd zijn doen veel aan zelfstudie, dan is een les van 45 minuten soms te kort. Zij hebben ook de optie zich in te schrijven voor de reeks van 10 lessen 'advanced', 60 minuten per les.

Klik hier om lessen of een gratis intakegesprek te plannen.

Tarieven

Gitaarles