Shop

Verhuur

Afspraak

Home
Mrs. Parker School (Bette Cryns) is gespecialiseerd in het begeleiden van persoonlijke muziekles-trajecten voor elke leeftijd op basis van de individuele interesses en van de eigen ambitie van de leerling. Kleine ambities (een lied spelen voor een bijzondere gelegenheid) en grote ambities (jarenlange gespecialiseerde opleiding) verdienen hier dezelfde aandacht. Sinds 2006.

De lessen zijn positief en efficient, de begeleiding is pedagogisch verfijnd en gespecialiseerd. Er zijn privélessen en je kan ook kiezen voor duolessen. Een duoles kan ook in de vorm van samenspel, bv. elektrische gitaar + drums.

Het agendasysteem is zeer flexibel, zo kunnen ook personen met een onregelmatige agenda hier een hoogwaardige opleiding volgen.

De focus ligt bij het aanleren van techniek en inzicht in de bredere muzikale context. Het doel is om de technische kennis zo inzichtelijk mogelijk aan te leren, met als doel de leerling te laten groeien tot zelfstandig functionerend. Er zijn geen examens en geen puntensystemen. Indien gewenst kan worden toegewerkt naar een getuigschrift van Mrs. Parker School. Sinds 2006 genoten mensen uit heel België hier een opleiding: voor een basisopleiding of voor vingervlugheid, professionele muzikanten om te focussen op een specialisatie, acteurs met muzikale rol, een priester om religieuze liederen te leren begeleiden, volwassene of kind om een individueel traject te volgen dat aansluit bij hun interesse, een spoedcursus notenleer of voorbereiding op toelatingsproeven aan het Conservatorium, ...

Het is mogelijk om hier korte of lange tijd les te volgen. Extra expertise in individuele trajecten voor hoogbegaafdheid of autismespectrumstoornis.  

Hoogbegaafde leerlingen kunnen hier terecht voor een één-op-één verrijkingstraject.

Info en tarieven op de pagina Lessen

Tot binnenkort!
gitaar * drums * ukelele * theorie * traject hoogbegaafd