Heb je autisme? je bent welkom bij het volledige aanbod van lessen en krijgt hierbij een gespecialiseerde begeleiding.

Hobby voor volwassene of kind met autisme

Voor volwassenen of kinderen met autisme is muziek een leuke hobby. Solo muziek spelen heeft vaak de voorkeur boven het musiceren in groep.

Het bespelen van een muziekinstrument kan je gedachten verzetten en stress verminderen. Terwijl je focust op je instrument, geraak je in de zogenoemde flow. Dit is een gezonde en leuke manier van een rustmoment te vinden voor jezelf.

Muziek spelen met gespecialiseerde begeleiding

Heb jij autisme, dan is de individuele les voor gitaar, ukelele of drums een goede keuze. Je bent welkom op het volledige aanbod van lessen en krijgt hierbij een gespecialiseerde begeleiding

Door de grote variatie in het spectrum is pedagogie met een vast model naar mijn ervaring niet iets wat echt werkt. Daarom bied ik maatwerk door me in te leven in jouw perspectief en werk ik met elke leerling individueel.

In jouw privéles overleg ik samen met jou waar je blij van wordt. Ik luister aandachtig naar jou als individu en stem je muziekles af op hetgeen jou begeestert.

Er zijn geen examens. Je ontvangt een getuigschrift van Mrs. Parker School met een oplijsting van al je verworven skills. De les gaat door in de gezellige Mrs. Parker School in het centrum van Antwerpen.

Bette

Ik, Bette, geef de lessen. Ik ben Master in Music en heb ervaring in het lesgeven aan kinderen en volwassenen met autisme. Door les te geven in het Bijzonder Onderwijs deed ik ervaring op met autismespectrumstoornissen. Ik besloot het zelf anders aan te pakken, door te kijken naar ieder als uniek persoon. In mijn studio Mrs. Parker kies ik voor flexibiliteit, kleinschaligheid en openheid voor elk gesprek.

Wil je info over lessen voor hoogbegaafden? Lees dan meer over die lessen op deze website.

Kom je een losse les uitproberen? Wil je inschrijven voor een lessenreeks? Plan jouw les nu in de Agenda.